Image Hosted by ImageShack.us
Blog do ToquesCF e de todos os toqueses

miércoles, 22 de octubre de 2008

SACOUSE UN EMPATE

Boas de novo, hoxe comentobos o noso 2 partido na liga, que se saldou cun empate no campo do Abellá. O partido comezou cun dominio do Abellá, que tivo varias ocasións para poñerse por diante ata que cerca do remate do 1º tempo marcaron o primeiro tanto á saída dun córner.
Despois do tempo de lecer o Toques saíu con máis forzas e tivo claras ocasións para poder empatar o encontro, pero houbo que agardar ó minuto 80 para que Damián rematara un centro dende a esquerda para empatar o encontro. Minutos despois ante un maxistral pase de Carril, Bareto quedouse só diante do porteiro o que lla picou por riba e puxo o 1-2 no marcador. Cando o Toques ía gañando e xa tiñamos os tres puntos no peto, o Abellá tivo unha falta escorada que rematou en gol aínda que remataran ca man pero o resultado xa non se moveu.
Despois de todo marchamos cun sabor agridoce despois de ter casi o partido gañado.
Recordovos que para o vindeiro domingo día 26 xogamos o 1º partido na casa contra o Vizoño ás 16.30 do serán, espérovos a todos e espero que disfrutedes co partido, saúdos.