Image Hosted by ImageShack.us
Blog do ToquesCF e de todos os toqueses

domingo, 20 de abril de 2008

Toques C.F 3- Atl.Sobrado 0

Tarde moi pero q moi chuvioso no municipal toquense "molón" no q o Toques saltou o campo co obxetivo de gañar o partido e así meterse na loita pola cuarta posición.

O partido transcurriu cunha primeira parte sen ocasións de gol, unha primeira parte aburrida para o público pero dominada polo Sobrado.

Pero a segunda parte deu mais de sí, o conxunto local, empezou a xogar como mellor sabe, un xogo práctico e efectivo. O marcador vaino abrir o rotwailer Bareto, transformando un penalty claro a favor do conxunto local, min 14 do partido( nese mesmo momento o Deportivo marcaba da mesma forma contra o Osasuna).

A partir de ese momento, rompeuse o partido, e o Sobrado deixaba moitos hocos na defensa cara o seu obxectivo de facer a igualada.
Corría o min 20 cando o artista do Toques a "Penka" fai un dribrill deixando atras 3 defensas pero o porteiro rival desbarata o intento de vaselina, gran xogada da penka.

O Sobrado chegaba con perigo pero con poucos tiros sobre os 3 paos.
No min 32, Carril fai vaise pola banda, regateando a todos os xogadores q se vai encontrando, dispará dende fora da área batindo ao porteiro rival.

Era o 2-0 pero un partido loco q aun podían chegar mais, e chegou o 3er gol para o Toques, a xogada empezaba nas botas de Mateo, desfaise dun delanteiro e dalle o balón a Carril q desfaixe do defensa rival índose para a portería rival q acabía introducindo o balón despois dunha preciosa vaselina ao porteiro.

Chegaba o min 45 e o arbitro decretaba o final do partido, olvidándose de añadir o tempo enngadido, feito q o entrenador rival protestou e o árbitro contestou rindo pero se non vades remontar¡¡¡¡¡¡¡¡¡ en fín sen palabras.

A alineación foi a seguinte: 1-David, 2-Mateo, 3-Yosu, 4-Xelo, 5-Cristhian, 6-Diego, 7-Espomasa, 8-Luis, 9-Bareto, 10-Carril, 11-Miguelinho, 12-Ricardo, 13-José, 14-Javi

O Próximo partido será o Sábado día 26 no municipal de Órdes as 17:30 horas
Quedando citado a aficción mailo equipo as 15:15 no bar Lorena e 15:30 no bar Solaina